Pikkujoulusesongin iloisimmat juhlat vietetään Hämeenlinnassa!

Nyt on aika varailla taas vuoden hauskimmat juhlat! Pik­ku­jou­lut yhdistää, pikkujoulut naurattaa.  Pik­ku­jou­luis­sa nau­ti­taan her­kuis­ta ja hy­väs­tä seu­ras­ta. Täältä löydät parhaat pikkujouluvinkit Hämeenlinnaan.

Tutustu kumppanikohteidemme monipuoliseen pikkujoulutarjontaan alla, ole yhteyksissä meihin myynti@hameenlinnakongressi.fi ja mietitään paras vaihtoehto juuri teidän ryhmällenne! Me selvitämme teille sopivat ja vapaana olevat tilat & palvelut toiveidenne mukaan. Tervetuloa viihtymään!

PAINOHALLI

Hämeenlinna on saamassa uuden, yli 1000 hengen keikkapaikan, kun Painohalli avaa ovensa loppuvuoden keikoille marraskuussa 2024. Keikkakauden avaa Portion Boys 15.11. ja Popeda 16.11. Tutustu keikkatarjontaan täällä ja varaa ryhmällesi liput syksyn puhutuimpaan tapahtumapaikkaan.

Autamme mielellämme sopivan etko- tai ruokailupaikan löytämisessä ennen keikkailtaa ryhmällenne. Yhdistä hyvä ruoka ja musiikki, niin pikkujouluelämys on valmis!

* * * * * *

VERKATEHDAS

Jos etsit unohtumatonta paikkaa pikkujoulujen järjestämiseen Hämeenlinnassa, Verkatehtaan monipuoliset tilat tarjoavat täydellisen ympäristön niin suurille yritystilaisuuksille kuin pienemmille yksityisjuhlille. Vaikka viimeistä yksityiskohtaa myöden räätälöidyt juhlakokonaisuudet onnistuvat Verkatehtaalla, voit myös hyödyntää keveästi laadukasta ravintolatarjontaamme yhdistäen sen haluamaasi tapahtumaan.

Mikäli haluat järjestää onnistuneet pikkujoulut Verkatehtaalla, toimi näin:

Tutustu Verkatehtaan tapahtumatarjontaan tapahtumakalenterin kautta.
Valitse ryhmällesi parhaiten sopiva Vanaja-salin tapahtuma tai Hämeenlinnan Teatterin esitys, jonka jälkeen varataan ryhmällenne ruokaelämys joko Verkatehtaalta, taikka muista Hämeenlinnan upeista ravintolakohteista.

* * * * * *

VANAJANLINNA

Vuoden parhaat pikkujoulut vietetään Vanajanlinnassa!
Parasta pikkujoulua Vanajanlinnan tapaan tahdittaa maamme huippuartistit sekä loistava housebandimme UJO. Loppuillan tahdeista yön pikkutunneille saakka vastaa dj Jysky. Keittiömestarimme Jarkko Toivonen joukkoineen loihtii pikkujouluvieraillemme ruokaisan cocktail-buffetin ja baarimestarimme tarjoilee maistuvat juomat. Vanajanlinnan pikkujoulut ovat vuoden ne juhlat, joista puhutaan vielä pitkään!

Ovet avataan klo 19.00 ja juhlat jatkuu aina pikkutunneille saakka. Kaikki Linnan salit ovat pikkujouluvieraiden käytettävissä, eikä istumapaikkoja tai varattuja tiloja ole. Seisaaltaan nautittava Cocktail-buffet on tarjolla klo 19.00-21.00. Houseband UJO viihdyttää vieraita pitkin iltaa, pääesiintyjä aloittaa noin klo 22.00. Jatkot dj Jyskyn tahdissa kruunaavat unohtumattomat pikkujoulut.

Pikkujoululiput: 99,00 € / hlö sis. alvn
sisältäen eteispalvelumaksun, coctail-buffetruokailun ja illan ohjelman.

Valmiit pikkujouluillat 22.11. Ressu Redford, 29.11. Waldo´s People ja 13.12. Teflon Brothers  Kysy muista muita iltoja omalle ryhmällenne!

* * * * * *

SCANDIC AULANKO

Scandic Aulanko tarjoaa monipuoliset puitteet pikkujouluille, haluat sitten vain nauttia ja ruokailla tai suunnata keilaamaan tai kylpylään. Aulangolta vuokrattavissa tiloja omille juhlille niin pienille kuin isoille ryhmille – autamme mielellämme myös muun ohjelman suunnittelussa tilaisuutenne yhteyteen. Ethän missaa myöskään legendaarista Yökerho Hugoa! Yökerho on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin ja sinne saat luotua aivan omanlaisensa tunnelman ja ohjelman.

Joulumenut ja -buffat ovat tarjolla 1.10.2024–26.12.2024. Menut tarjoillaan pöytiin lautasannoksina tai voit varata myös runsaan joulubuffetin ryhmällesi. Lautasannoksia tarjoillaan min. 10 hengen ryhmille ja buffat on suunnattu hieman isommille ryhmille min. 20 hlöä. Lisätietoja löydät täältä.

* * * * * *

ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNA HÄMEENLINNA

Vaakunasta löytyy lois­ta­via eri­lai­sia ja eri ko­koi­sia ti­lo­ja pik­ku­jou­lu­jen jär­jes­tä­mi­seen, niin pie­nil­le kuin suu­rem­mil­le­kin po­ru­koil­le. Miten olisi pik­ku­jou­lut sau­na­ti­lois­sa kat­to­jen yllä tai omassa isommassa juhlatilassa, jonne voitte järjestää haluamaanne ohjelmaa ja ruokailua.  Is­tu­val­le il­lal­li­sel­le, bi­let­tä­mään, et­koil­le, jat­koil­le, yöksi, ly­hyen tai pit­kän kaa­van mu­kaan – vaih­toeh­to­ja löy­tyy marraskuulle 2024 (joulukuussa hotelli on kiinni remontin vuoksi).

15.11. Burleski Misty Merry night – valmis pikkujouluilta ohjelmineen ja ruokailuineen
Misty Merry Night on todellinen pikkujoulujen piristys. Anna itsesi yllättyä ja ihastua upeisiin esityksiin, herkulliseen ruokaan ja ainutlaatuiseen tunnelmaan. Tämä kimalluksella ja glitterillä varustettu ilta on todella suosittu elämys.

Show & dinner 67€/ hlö, vain Show 30€ / hlö

* * * * * *

TAWASTIA GROUPHOTELLI EMILIA, RAVITOLA PIPARKAKKUTALO, BAR SKOGSTER

Tawastia Group on yksityinen, Hämeenlinnalainen perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä majoitus-, ravintola – ja kokouspalveluja Hämeenlinnan ydinkeskustassa. Tawastia Groupiin kuuluu Hotelli Emilia, Bar Skogster, Ravintola Piparkakkutalo ja Albertin Kellari.

Varaa tilat yksityiskäyttöösi ja tule nauttimaan iloista pikkujouluiltaa!
Bar Skogsterissa on varattavissa yksityiskäyttöön alakerran Rommikellari (50-60 hlö), Katutaso (n. 200+ hlö) tai suurempiin juhliin molemmat kerrokset yhdessä. Loistavat tilat järjestää esimerkiksi cocktail -tyyppinen pikkujouluruokailu elävän musiikin, pelipöytien ja muun ohjelman kera. Tilauksesta järjestetään myös esim. drinkkikouluja tai winetastingia. Myös noutopöytäruokailut onnistuvat.
Hotelli Emilian kabinetissa ja tilaussaunalla järjestät pienimuotoiset pikkujoulut 8-20 hengelle.

Piparkakkutalossa järjestät pikkujouluruokailun suuremmallekin seurueelle pöytiin tarjoiltuna (max. 120 hlö). Yksityiset tilat onnistuvat 6-40 hengelle. Piparkakkutalon kolmen ruokalajin pikkujoulumenut alk. 54 €/hlö sis. alv. Jatkot Albertin kellarissa, Skogsterissa tai Emilia klubilla!

* * * * * *

RESTATEAM RAVINTOLAT – UOMA, RAVINTELI VINTTI, PUISTO BRGR

Restateam Ravintolat haluaa olla tärkein kumppani myös yrityksille, kun halutaan tasokkaita ja monipuolisia ravintolapalveluita – myös pikkujoulusesonkina! Palvelukatraasta löytyy kolme ravintolaa.

Uudistunut Ravintola Uoma on tasokas ja rento kaupunkilaisravintola ydinkeskustassa, josta löytyy 70 asiakaspaikkaa. Ravinteli Vintti on korkeatasoinen ja uniikki illallis- ja kokousravintola Verkatehtaalla. Vintillä on 50 asiakaspaikkaa, 25 asiakaspaikan kabinetti ja esitystekniikka. Puisto Brgr on helposti lähestyttävä ja tasokas fast casual -ravintola Hämeenlinnan ydinkeskustassa, josta löytyy 50 asiakaspaikkaa ja 30 asiakaspaikan kabinetti.

Valitse oma suosikkisi ja tule nauttimaan iloista pikkujouluiltaa!
Esimerkkihintoja Ravinteli Vintistä:
Neljän ruokalajin illallinen 57,00 € / hlö sis. alvn
Kuuden ruokalajin illallinen 69,00 € / hlö sis alvn.

* * * * * *

KIIPULA

Tervetuloa viettämään onnistunut pikkujouluilta rauhallisessa, luonnonkauniissa ja esteettömässä Kiipulassa! Sijaitsemme Hämeenlinnan ja Riihimäen kupeessa kauniissa hämäläisessä maalaismaisemassa.

Tilaisuus voidaan järjestää joko Kustaanhovissa tai Rusthollin Kultatähkä 2 -tilassa.
Minimi osallistujamäärä 20 hlö.

Hinnat alkaen 30,00 €/hlö.

* * * * * *

KATAJISTONRANTA

Vuokraa kartano yksityiskäyttöösi ja tee omannäköiset pikkujoulusi!
Katajistonranta sijaitsee luonnonkauniilla ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla paikalla Aulangolla Hämeenlinnassa, Vanajaveden äärellä. Katajistonrannan 1830-luvulla rakennetussa kartanorakennuksessa järjestät joustavasti pikkujoulut, voit tuoda oman pitopalvelusi tai autamme ruokailun järjestämisessä omien yhteistyökumppaneidemme kautta. Ei A-oikeuksia, joten omien virvokkeiden tuonti sallittua. Myös Lasiranta – rantasauna tarjoaa rennot puitteet pienemmille pikkujouluryhmille.

Kauttamme järjestyy myös monipuoliset oheisohjelmat. Miltä kuulostaisi vaikkapa Kartanoon rakennettu Casino -teema, joka tuo juhlaanne tuulahduksen Las Vegasia tai Pop up Bingo, jossa perinteiset bingonumerot on korvattu lyhyillä pätkillä tunnetuista pop-hiteistä! Tutustu oheisohjelmiin täällä.

* * * * * *

HÄMEEN LINNA

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut historiallisessa Hämeen linnassa!
Hämeen linnan tilat tarjoavat erinomaisen ympäristön niin suuremmille kuin pienemmillekin pikkujoulujuhlille. Voit valita juhlatilaksi joko Kruununleipomon tilavan ravintolan tai tunnelmallisen Linnantuvan, joka sopii loistavasti myös tanssitilaisuuksiin.

Pientuottajien huippulaadukkaat tarjoilut

Suunnittelemme tarjoilut aina asiakkaan toiveiden ja tilaisuuden teeman mukaisesti. Keittiömme ruokafilosofia perustuu pientuottajien monipuoliseen tarjontaan, ekologisiin ja laadukkaisiin raaka-aineisiin sekä käsin tekemisen iloon. Tarjolla on niin erilaisia buffetmenuja kuin pöytiin tarjoiltavia, Linnan henkeen sopivia Aateliston pitoja. Hinnat alkaen 59 €/hlö.

* * * * * *

ILOISESTI ULKONA – PIKKUJOULUT ILORANNASSA

Tule viettämään pikkujoulut ulkona Ilorannan upeassa pihapiirissä – aktiivisesti ja turvallisesti. Ulkoaktiviteetit ja väljät tilat tuovat turvallisuutta pikkujoulujen viettoon, sisältäen kuitenkin ne tärkeimmät pikkujouluun kuuluvat asiat: henkilökunnan palkitseminen, yhteisöllisyys, joulun tunnelma, yhdessäolo, hyvä ruoka ja parempi mieli.

Ohjelmaesimerkki:
klo 14.00 Tervetuloa Ilorantaan, pieni välipala ja ulkoaktiviteetti esim. Firman erätaitomestaruus, opastettu metsäretki /jääkausipolku, Ilorannan olympialaiset.
klo 16.00 Privaatti Rantasaunamaailma, testaa vaikka kaikki! Käytössänne puulämmitteinen sauna, sähkösauna ja savusauna (palju erikseen tilattavissa, lisämaksusta). Uintimahdollisuus.
klo 18.00 Saunan jälkeen Ilorannan herkullinen jouluruoka kaikkine herkkuineen tai vaihtoehtoisesti Ilorannan perinteinen seisovapöytä.  

Hinnoittelu (sis. alv): 50 €/hlö, ryhmä yli 50 henkilöä, 60 €/hlö, ryhmä 30-49 henkilöä, 70 €/hlö, ryhmä 20-29 henkilöä sis. tulokahvit ja suolainen, toiveiden mukainen ohjelma, saunamaailma (pyyhkeet ja pesuaineet), illallinen seisovasta pöydästä.

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset pikkujoulut Ilorantaan, Hauholle!

* * * * * *

INKALAN KARTANO

Tervetuloa viettämään tunnelmallista ja maistuvaa pikkujoulua Inkalan Kartanoon.
Inkalan Kartano on kuuluisa laadukkaasta maalaiskeittiöstään: siellä herkutellaan aidolla ja maistuvalla lähiruualla. Yritys on palkittu Hämeen maistuvimpana ruokaelämysten tuottajana ja ei varmasti suotta!

Pikkujouluaikaan Inkalasta on tilattavissa ryhmille Joulumuorin tai Kartanon joulupöytä noutopöydästä, jonka voi nauttia Kartanossa, Pakarituvassa, Karhunpesässä tai Saunatuvalla. Kaikkiin tiloihin on luotu jouluinen tunnelma. Menut 44-47 € / hlö. Muista myös Inkalan joulupöydät lounasaikaan, jotka katettuna ainakin 10.12., 11.12. ,12.12. ja 13.12.

Lämpimiä kiitoksia keräävät myös savusaunan sametinpehmeät löylyt. Rantasaunasta voit pulahtaa Alajärveen uimaan tai kylpypaljun lämpöön. Tervetuloa viihtymään!

* * * * * *

EVON LUONTO – AULANKO, EVO, JANAKKALA, LOPPI

Järjestä yrityksellesi ikimuistoiset pikkujoulut Evon Luonnon huvilassa! Evon Luonnolla on 15 ainutlaatuista ja omarauhaista huvilaa Aulangolla, Evolla, Janakkalassa ja Lopella. Valikoimastamme löytyy juuri sopiva huvila sekä isolle että pienelle juhlaväelle. Yöpyvät pikkujouluhintamme yrityksille nyt alkaen 35 €/hlö/vrk.

Huviloistamme löytyvät niin saunat, kylpypaljut kuin hyvin varustetut keittiötkin. Järjestämme myös mieluusti kuljetukset juhlapaikalle ja takaisin sekä erilaisia ohjelma- ja työpalveluja. Halutessanne pitopalvelumme loihtii maittavat herkut valmiina pikkujoulupöytään, mutta myös omatoiminen kokkailu on sallittu! Eikä railakkaidenkaan juhlien jälkeen tarvitse torkkua yömyöhällä taksin takapenkillä, vaan pikkujouluyön voi nukkua mukavasti huvilan makuuhuoneessa. 

* * * * * *

AULANGON LUONTOLIIKUNTAKESKUS

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut luonnon rauhassa Aulangolla!
Etsitkö täydellistä paikkaa järjestää yrityksen tai ystäväporukan pikkujoulut? Aulangon Luontoliikuntakeskus tarjoaa upean tilan, jossa pääsette nauttimaan juhlakauden tunnelmasta omalla porukalla luonnon helmassa.

Vuokraa tupa ja saunatila järven rannalta ja tuo omat tarjoilut. Tiloissa ei ole anniskeluoikeuksia, eikä yöpymismahdollisuutta. Hämeenlinnan alueella monia hyviä pitopalveluyrityksiä ravintolapalveluiden tuottamiseen. Tuvassa on paikkoja 36 henkilölle ja saunatiloissa 15 henkilölle (tuvan maksimi henkilömäärä 60 hlö). 

* * * * * *

Muistathan myös upeiden golfkenttiemme klubirakennukset, joita voit kysyä myös pikkujouluajalle omalle ryhmällesi!

Mikäli haluat lisäpalveluja tai ohjelmaa pikkujoulujenne yhteyteen, ne hoitaa aina tyylikkäästi seuraavat kumppanikohteemme:

Aktiviteetit ja toiminnalliset ohjelmat:

Fenix Ohjelmapalvelut – ohjelmaa laidasta laitaan
Ohjelmapalvelut virkistyspäiviin ja tykypäiviin – Fenix ohjelmapalvelut
psst.. Oletko jo kuullut Salakapakastamme, joka sijaitsee jossain päin Hämettä…?

Wellbeing Superstars – hyvänolon luentoja ja ohjelmapalveluita, kuin kaipaatte liikettä ja aktivointia Palvelut | Wellbeing Superstars

Talo Events – tarjoaa korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia sekä sisältöjä tapahtumiinne.

Muut palvelut:

Torvinen Showtekniikka – mikäli sinun yrityksesi kaipaa vielä tilavalaisua, äänentoistoa tai vaikkapa näyttöjä seminaarin tai pikkujoulun toteutuksen tueksi, niin ole rohkeasti yhteydessä.

Kuljetuspalvelut:
HämeBus
TaksiHäme

Jos haluat useammasta kohteesta tarjouksen samalla kertaa:

Hämeenlinna kokous & kongressi
Me tunnemme Hämeenlinnan ja haluamme auttaa. Olethan siis yhteyksissä.
karita.toivanen@hameenlinnakongressi.fi
p. +358 40 5661 662

Kuva: Verkatehdas